Cersiti , dar nu va folositi de copii

martie 4, 2009

Nici nu stiu de ce am scris titlul asta, pentru ca niciodata nici un cersetor nu o sa vada blogul asta.Probabil nu o sa vada un blog in viata lui.

Azi am vazut o cersetoare care mergea prin metrou pe ruta eroilor-industriilor.Si care cersea in ultimu hal folosindu-se de cei doi copii ai ei care nu aveau mai mult de 4 ani.Oamenii astia au ajuns sa nu mai aiba nici un respect pentru copii si ce inseamna viata din jurul lor.Daca le iei copii plang si tipa ca aia sunt viata lor.Daca le lasi copii spun ca nu au bani sa-i intretina si deasta cersesc.Dar nu inteleg de ce nu isi dau copii la gradinite de stat si in timp ce copii lor invata ca sa nu ajunga cersetori, ei sa se duca sa cerseasca.Ca sa nu mai spun ca exista totusi locuri de munca pentru oricine, chiar daca locurile astea sunt la REBU sau ca femei de servici la cine stie ce firma.

Dar nu romana e mandru si nu munceste decat in locuri calificate pentru care nu are calificare.Daca nu este primit face 2 3 copii si cerseste.In loc sa se gandeasca sa invete ceva, o meserie si apoi sa faca un copil sau cati pot intretine, nu ei fac copii deanpulea, nici nu-i trimit la gradinita sau in orfelinate ca sa nu le distruga viata mai mult decat au facut-o si ii mai si scot la munca.

Reclame

2 Responses to “Cersiti , dar nu va folositi de copii”

  1. Alex Says:

    cat adevar :(( e tare blogu .. si toate celelate

  2. teo Says:

    e bine ca esti super revoltat de mamele sarace si neajutorate care-si folosesc copiii ca unica forma de supravietuire cand sansa nu le-a dat nici o sansa in viata ptr a reusi.
    dar de ce nu esti revoltat de acei tati cu venituri indelustatoare care nu-si platesc obligatiile stabilite prin hotarari judecatoresti ptr proprii lor copiii doar ptr ca ei considera ca e prea mult?
    stiai ca o mama cu patru copiii a intrat in puscarie ptr ca nu a platit pensia alimentara, ca nu avea de unde, in timp ce altii umbla grandomani , liberi pe strada sfidand pe toata lumea, stiind ca au avocati buni care sa-i scape?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: