Nigai

februarie 19, 2009

Unul din colegii mei preferati este Nigai Dan.Tipul baiatului prost, virgin, care nu face decat sa se joace pe calculator si sa treaca clasa.I se pare ca scoala e total inutila, toti profii au ceva cu el si mereu temele sunt prea grele ca sa le faca.

E genu de baiat care face glume legate de jocuri si te considera cel mai tare daca imbini jocurile pe pe calculator cu viata reala.

Nigai al nostru a devenit foarte paranoic dupa ce a aflat de glumele cu scuipat in sticla si glumele cu laxative puse in bautura.De atunci bea numai din sticla lui de suc si daca ii ceri nu-ti da decat la sfarsit dupa ce nu mai bea el.Partea buna e ca mereu ne lasa destul cat sa ne potolim setea doua persoane.

Alta parte frumoasa la Nigai e ca se imbata repede si a inceput sa-i placa sa se distreze cu noi.Asa ca de fiecare data cand il chemam vine, pune bani si consuma putin.Iar cand se imbata e ca un copilas, il pacalesti usor dar e asa inofensiv incat nu-ti vine sa-i faci rau.

Cel mai frumos la Nigai sunt momentele de inspiratie cand scoate un porumbel pe gura si ne face sa radem de ne doare burta.

Primul astfel de moment a fost la geografie.Singura ora care chiar ne da dureri de cap cu o profa intepata si antipatica pe care intr-a 9-a nu te gandesti decat cum o s-o bati dupa ce termini liceul.Tipul de profa la care ramai corigent si la care treci cu 5.Profa asta urma sa-l asculte pe Nigai.Mai erau 3 minute din ora si Dan habar nu avea nimic, pentru ca pur si simplu nu deschisese cartea.Se uita profa la el si il intreaba:

-Dane vrei sa te ascult acum sau te ascult data viitoare?

Dan, care chiar nu stia nimic, vede ca nu mai era timp si ii da replica salvatoare:

-Eu as vrea acum dar nu am destul timp sa va spun tot ce am de zis.

Profa a ramas perplexa iar noi eram pe jos de ras.Cand ne-am revenit si noi si profa, deja se sunase si Nigai scapase ca prin urechile acului de un 4.Din fericire pentru el la ora urmatoare a avut destul timp sa spuna tot ce stia si a luat un 3 frumos pe 90 sec de stat in picioare in fata hartii.

Alta ora la care Dan a facut furori a fost la fizica.La fizica unde profa e ceva de genu „eu va predau, va explic, daca ma deranjezi te ascult, daca te faci ca esti atent ai scapat”.Nigai bineinteles ca nu avea nici o treaba cu ce problema facea un coleg la tabla.Profa il vede ca doarme pe el si il intreaba de ce nu scrie dupa tabla la care Dan spune:

-Pai n-am mancat sticla ca sa vad prin x.

Noi iar eram pe jos.La inceput pentru ca a avut tupeu s-o sfideze pe profa si pentru gluma si apoi pentru ca ne-am dat seama ca a spus o prostie.Dar asta nu conta, noi radeam, ora se termina, Dan pentru 5 minute iar era vedete.In al 6-lea minut daca n-ar fi fost pauza ar fi fost o vedeta cu un mare 2 in catalog.

Din pacate in rest Nigai nu face mare lucru ca sa se afirme pe nici un plan asa ca il incadram la „Cel mai prost din curtea scolii”, exact ca in melodia lui Ombladon.

Reclame

4 Responses to “Nigai”

 1. Satan Says:

  Oricine este celebru in viata pentru 15 minute. Intr-adevar este adevarat. Fie pt. ca esti prost, fie ca esti prea virgin, sau pentru ca ti se scoala pula sa pleci la 12 noaptea spre Bucuresti..tu fiind la 100 de km de oras. =))))

 2. Ala Says:

  ba screaby ai dreptate:))

 3. Blondu Says:

  Bha sunt de acord intr-un fel cu tine, dar cu un singur lucru nu sunt de acord cu tine… nu il putem incadra „la “Cel mai prost din curtea scolii”, exact ca in melodia lui Ombladon.”. Mai asculta odata melodia si vezi ce zice si daca nici aq nu te poti convinge ca melodia lui ombladon vorbeste de cu totul alt tip de elev cauta pe youtube ce zice Ombladon de melodia asta si o sa te lamuresti…

 4. bogdan Says:

  bah ai exagerat putin, stie si el unele chestii, acestea sunt foarte putine, dar stie si el ceva……si hai sa nul il mai vaitam atat ca la urmatoarea ora de engleza la care vine o sa ia un 2 cat el de mare, asta a promis profa;)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: